زمان آماده سازی: 25 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مواد لازم:
کره نرم شده: 4/3 پیمانه
کره بادام زمینی: 4/3 پیمانه
شکر: 5/2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
تخممرغ: 2 عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
آرد: 4/1 و 2 پیمانه
مربای توت فرنگی: نصف پیمانه
توت فرنگی کوچک: 4 پیمانه، دونیم یا چهار قسمت شده
طرز تهیه:
• فر را روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
• کف و دیوارههای قالب کیکی به ابعاد 6*22*33 را کاغذ آلومینیوم قرار داده و کنار بگذارید.
• با استفاده از دستگاه مخلوط کن، کره بادام زمینی و کره را خوب هم بزنید و با هم مخلوط کنید.
• شکر، بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• تخممرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• تا جایی که مخلوط کن جا دارد آرد را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید سپس مابقی آرد را جدا از مخلوط کن به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
• مایه آماده شده را درون قالب قرار داده و به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی رنگ شود و اگر یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم تمیز بالا بیاید، آن را حرارت دهید.
• پس از این که کیک پخته شد چند دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
• سپس با بلند کردن کاغذ آلومینیوم، کیک را از قالب بیرون آورید.
• روی کیک، مربای توت فرنگی و توت فرنگیهای تازه را پخش کنید.