مواد لازم:
خرما:2 پیمانه، هستههای آنها جدا شود و به دو نیم تقسیم شوند.
قهوه داغ: یک و یک چهارم پیمانه
کره: 3/2 پیمانه
شکر: 2/1 پیمانه
شکر قهوهای: 4/1 پیمانه، موجود در قنادیها
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
آرد سفید: یک پیمانه
پودر کاکائو: 2/1 پیمانه
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
نمک: 2/1 قاشق چایخوری
تکههای خرد شده شکلات: 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. ته یک قالب گرد را با کره چرب کنید و روی آن یک لایه کاغذ مخصوص پخت قرار داده و کف آن را نیز چرب کنید و کنار بگذارید.
• روی دو پیمانه خرما قهوه داغ بریزید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که بقیه مواد را آماده میکنید بگذارید خرماها درون قهوه خیس بخورند.[میلک شیک خرما ]
• کره و شکر را آنقدر با هم، هم بزنید تا کف کند.تخم مرغها را با وانیل مخلوط کرده، خوب هم بزنید و درون مخلوط کره بریزید.
• آرد، پودر کاکائو، نمک و جوش شیرین را با هم الک کرده و درون مخلوط تخممرغ و کره بریزید و آنها را با هم ترکیب کنید.
• مخلوط قهوه و خرما را درون دستگاه همزن به صورت پوره در آورده و به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• مایه را درون قالب از قبل آماده شده بریزید و روی آن به طور یکنواخت، تکههای شکلات بپاشید.
• مایه را به مدت 45 دقیقه یا تا زمانی که کنارههای آن از لبه جدا شود حرارت دهید.
• بگذارید کیک کمی در جای خود خنک شود سپس آن را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و همرا با چای یا قهوه میل کنید.
http://www.thewednesdaychef.com/the_wednesday_chef/ny_times_desserts/