زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مقدار تهیه: 16 برش مربع شکل 6 سانتیمتری
مواد لازم:
آرد مخصوص کیک: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
تخممرغ بزرگ: 2 عدد
شکر: 4/3 پیمانه
آب انار: یک پیمانه
پودر قند : مقداری برای روی کیک
طرز تهیه:
1- فر را روی 350 درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
2- یک فویل نچسب را درون کیکپزی به ابعاد 20 سانتیمتر قرار دهید.
3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
4- در ظرف بزرگی تخممرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند. ابتدا 4/1 شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس4/1 بعدی و در نهایت 4/1 آخر را اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند.
5- بتدریج مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آنها اضافه کنید و خوب هم زنید.
6- مخلوط را درون کیکپزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت 40-35 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوهای رنگ شود آن را حرارت دهید. سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.
7- روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.