مواد لازم برای 8 نفر:
میوه جات خشک: 5/1 پیمانه (توت فرنگی، انبه و گلابی)
آب پرتقال: نصف پیمانه
آرد: یک پیمانه
کره: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ: سه عدد
گردو: نصف پیمانه، خرد شود.
جوش شیرین: 4/1 قاشق چایخوری
نمک: 4/1 قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
مربای زردالو: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• از یک روز قبل، توت فرنگی، انبه و گلابیها را در آب پرتقال خیس کرده و درب ظرف را محکم ببندید و درون یخچال قرار دهید.
• در روز تهیه کیک، فر را از قبل روی حرارت 325 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
• در کاسه مخلوط کن، کره و شکر را خوب همزده و با هم مخلوط کنید.
• تخممرغها را به صورت هر بار یک عدد، به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید.
• گردو و میوهجات خشک را با هم مخلوط کرده و به مخلوط فوق اضافه کنید.
• آرد، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل و نمک را با هم مخلوط کنید و به مخلوط فوق اضافه کنید.
• مایه کیک را درون یک قالب گرد ریخته و به مدت 40 دقیقه یا تا زمانیکه طلایی رنگ شود آن را حرارت دهید.
• برای تزیین کیک، مربای زردالو را با یک قاشق آب مخلوط کرده و درون قابلمهای روی حرارت کم، قرار داده تا غلیظ شود.
• مربای غلیظ شده را رو ی سطح کیک بمالید.