زمان تهیه: 20 دقیقه بعلاوه 24- 8 ساعت برای سرد شدن
مواد لازم برای 6 نفر:
برای پایه بیسکویت
بیسکویت دیجستیو خرد شده 75 گرم
بیسکویت زنجبیلی خرد شده 75 گرم
کره ذوب شده 75 گرم
برای پر کردن:
شکلات سفید که به تکههای کوچک تقسیم شده باشد 600- 400 گرم
کره 65 گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
پنیر خامهای 500 گرم
شکر 50 گرم
خامه زده 4/3 پیمانه
شاتوت یک سبد کوچک به علاوه چند عدد بیشتر برای تزیین
طرز تهیه:
1- برای پایه بیسکویت: بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده، درون قالب 23 سانتیمتری بریزید و آنها را به سمت ته فشار دهید.
2- برای پر کردن: وانیل، شکلات و کره را در ظرف ضد حرارت بریزید و آن را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید تا ذوب شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.
3- در ظرفی دیگر، پنیر خامهای، شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
4- مخلوط شکلات ذوب شده را درون مخلوط خامه بریزید و بعد شاتوت ها را به مخلوط اضافه کنید، مواظب باشید آب آنها را داخل مخلوط نریزید.
5- با قاشق از مخلوط، روی بیسکویت پایه بریزید و به مدت 24- 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
6- برای مصرف: از درون قالب درآورده، روی آن را با باقیمانده شاتوتها تزیین کنید.