تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۴

همشهری آنلاین - شهره فرجی: اسفناج، انواع پنیر، شیر، روغن زیتون و تخم‌مرغ از جمله مواد تشکیل دهنده این کیش خوشمزه هستند.

زمان تهیه و پخت: 60– 55 دقیقه

مواد لازم برای شش تا هشت نفر:

اسفناج تازه: 300 گرم،‌ خرد شود.

پنیر موزارلا:‌ یک پیمانه، ‌رنده شده

پنیر پارمسان: یک چهارم پیمانه، رنده شده

پنیر چدار: یک چهارم پیمانه، ‌رنده شده

تخم‌مرغ: سه عدد

شیر: نصف پیمانه

خامه: نصف پیمانه

پیاز: یک عدد متوسط، خرد شود.

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

کره: یک قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه، له شود.

مغز تخم آفتابگردان: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

• ابتدا فر را از پیش، روی دمای 325 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

• سپس کف و دیواره‌های یک عدد پیرکس را کمی چرب کنید.

• در یک تابه، روغن زیتون و کره را ذوب کنید و سیر و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شوند.

• اسفناج را به مواد تابه اضافه کنید و 10 دقیقه آن را تفت دهید.

• در یک کاسه، تخم‌مرغ، شیر و خامه را کاملا با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کنید.

• اسفناج، مغز تخم آفتابگردان، پنیر موزارلا و پارمسان را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• مخلوط آماده شده را درون ظرف پیرکس بریزید.

• روی مخلوط، پنیر چدار بریزید.

• مخلوط را 30 دقیقه یا تا زمانی که چاقویی درون آن فرو کنیم وتمیز بالا بیاید، به آن حرارت دهید.

• قبل از این که کیش اسفناج را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کرده و میل کنید، بگذارید به مدت 10 دقیقه در ظرف مانده تا خنک شود.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها