تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۵:۰۲

همشهری آنلاین - شهره فرجی: شکر، بادام، پوست لیموی رنده شده و آرد برخی از مواد تشکیل دهنده این کیک هستند.

مواد لازم برای 40 قطعه:

شکر: یک پیمانه

پوست رنده شده یک لیمو

آرد:‌ دو پیمانه

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

بادام:‌ با پوست دوم، 150 گرم

طرز تهیه:

• فر را روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید و درون سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی را قرار دهید.

• شکر، تخم‌مرغ و پوست رنده شده لیمو را درون کاسه بزرگی ریخته و با همزن برقی آن‌ها را با هم خوب مخلوط کنید تا رنگ مخلوط روشن‌تر شده و غلیظ شود.

• مخلوط فوق را درون مخلوط آرد، بیکینگ پودر و بادام بریزید.[شیرینی بادام سوخته]

• خمیر حاصله را با استفاده از دست‌، کمی ورز دهید تا نرم شود.

• خمیر را از وسط به دو نیم تقسیم کنید (25 سانتی‌متر طول و 5 سانتی‌متر عرض).

• خمیر‌ها را با فاصله کنار هم روی کاغذ مخصوص پخت، درون سینی فر قرار داده و آن‌ها را به مدت 25- 20 دقیقه یا تا زمانی که سفت و طلایی رنگ شوند،‌ حرارت دهید.

• خمیرها را از فر خارج کرده و حدود یک ساعت آن‌ها را در جایی قرار داده تا خنک شوند.

• فر را روی 140 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید.

• همانطور که خمیرها در حال خنک شدن هستند،‌ با استفاده از یک چاقوی تیز و نازک،‌ آن‌ها را به ضخامت نیم سانتی‌متر برش دهید.

• برش‌ها را روی سینی فر قرار داده و آن‌ها را به مدت 25- 20 دقیقه حرارت دهید و یک بار برگردانید.

• آن‌ها را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شوند.

برچسب‌ها