تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۸۹ - ۰۴:۵۵

همشهری آنلاین- شهره فرجی: آناناس میوه نواحی گرمسیری محسوب می‌شود و دارای طعمی بین شیرین و ترش بوده و لذیذ و مقوی است.

زمان تهیه و پخت: یک ساعت و سی دقیقه

مقدار تهیه: ‌برای 16 نفر

مواد لازم برای تهیه کیک آناناس:

آرد: 2 پیمانه

بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری

روغن: یک پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: 6 عدد

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

بادام بو داده: یک چهارم پیمانه

آناناس: یک پیمانه تازه یا کنسرو شده

آب آناناس یا آب: یک پیمانه

طرز تهیه:

• کف و دیواره‌های یک قالب را چرب کنید و آرد بپاشید.

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• آرد و بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کنید.

• با استفاده از هم زن، زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر خوب هم بزنید تا کف کنند و رنگ مخلوط روشن شود.

• روغن و آب آناناس یا آب را خوب با هم مخلوط کنید سپس آن را به آرامی درون مخلوط آرد بریزید. در این جا می‌توانید نصف پیمانه از تکه‌های آناناس را به مخلوط اضافه کنید.

• سفیده‌های تخم‌مرغ را خوب هم بزنید تا کف کنند و به آرامی آن‌ها را داخل مخلوط فوق بریزید.

• مایه را درون قالب بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر حرارت دهید سپس حرارت را تا دمای 250 درجه کاهش داده و 20 دقیقه دیگر نیز آن را حرارت دهید.

•   بگذارید مایه درون قالب به مدت 20 دقیقه خنک شود. سپس آن را از قالب بیرون آورید.

www.1001recipe.com/recipes/food/pineapple_cake

برچسب‌ها