همشهری آنلاین - شهره فرجی: دسر کیک کاسترد لیمویی از دو بخش کیک و کاسترد تشکیل شده است.

مواد لازم:

تخم‌مرغ بزرگ: سه عدد؛ سفیده و زرده جدا شود.

شکر: نصف پیمانه

آرد: 2 قاشق غذاخوری

پوست رنده شده لیمو: ‌سه قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:‌ یک چهارم پیمانه

شیر: یک پیمانه

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه تنظیم کنید.

• درون کتری مقداری آب ریخته جوش آورید.

• درون ظرف‌های مورد نظربرای دسر را کمی چرب کنید.

• درون کاسه بزرگی، زرده‌های تخم‌مرغ و شکر را آنقدر هم بزنید تا به رنگ روشن درآیند.

• آرد و پوست لیمو را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• آب لیمو را نیز به تدریج به مخلوط فوق اضافه کرده و هم بزنید،‌ سپس شیر را به مخلوط اضافه کنید.

• سفیده تخم‌مرغ را با نمک خوب با هم مخلوط کنید.

• مخلوط سفیده را به آرامی درون مخلوط لیمو - تخم‌مرغ وارد کنید.

• مخلوط را درون ظرف‌های مورد نظر که از قبل آماده شده بریزید و آن‌ها را درون ظرف پخت قرار داده و ظرف را تا نیمه، آب جوش بریزید و آن را درون فر قرار دهید.

• پودینگ‌ها را آنقدر حرارت دهید تا روی آن‌ها پف کند و به رنگ قهوه‌ای کم رنگ درآید.( مدت 25- 20 دقیقه برای این کار کافی است).

www.overthehillandonaroll.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها