تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: کباب میوه‌جات تازه را به عنوان میان وعده‌ای سالم و سرشار از ویتامین، میل کنید.

مواد لازم:

روغن سبزی‌جات: 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:‌2 قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

نعنای خرد شده تازه: ‌یک چهارم پیمانه

سیب: یک عدد، هسته‌های آن بیرون آورده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

موز: 2 عدد، پوست کنده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

هلو: 2 عدد، هسته آن جدا شده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

کیوی: پوست کنده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

آناناس تازه یا به صورت کمپوت: 100 گرم، به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

توت فرنگی: 16 عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.

طرز تهیه:

• کباب‌پز را از قبل، گرم کنید.

• درون کاسه‌ای کوچک، روغن، شکر، آب‌ لیمو، دارچین و نعنا را با هم مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا شکر آن، آب شود.

• اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت 10 دقیقه درون آب قرار داده تا نسوزند.

• میوه‌ها را به طور یکی در میان به سیخ بکشید.

• میوه‌ها را به مخلوط شکر آغشته کنید و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.

• سیخ‌های حاوی میوه را به مدت 10- 8 دقیقه روی کباب‌پز قرار داده و مرتب بچرخانید و به محض این که قهوه‌ای رنگ شده و از درون داغ شدند آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

www.fresh-fruit-daily.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها