همشهری آنلاین - شهره فرجی: این دسر خوشمزه را چه به صورت گرم و چه به صورت سرد با مقداری خامه و مغز بادام و پسته تزیین کرده و میل کنید.

زمان تهیه: ‌45 دقیقه

مواد لازم برای 8- 6 نفر:

شیر: سه و نیم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه به علاوه یک چهارم پیمانه

آرد ذرت: یک چهارم پیمانه

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: دو عدد

زرده تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد

پودر وانیل: دو قاشق چای‌خوری

کره بدون نمک:‌ یک قاشق غذاخوری

برای تزیین:

مقداری خامه زده شده و شیرین شده

مقداری مغز بو داده شده

طرز تهیه:

• درون یک قابلمه مقاوم به حرارت یک سوم پیمانه شکر، آرد ذرت، نمک، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس یک پیمانه شیر به آن اضافه کرده و تا زمانی که مابقی شیر و شکر را حرارت می‌دهید مخلوط را کنار بگذارید.

• برای صاف کردن پودینگ پس از پخت، یک کاسه و یک صافی آماده کنید.

• درون قابلمه متوسطی، باقیمانده شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و تا زمانی که اولین جوش را زد،‌آن را از روی حرارت بردارید.

• شیر داغ را کم‌ کم به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کرده و مرتب آن را هم بزنید تا مخلوط نرم و یک دستی حاصل شود.

• مخلوط پودینگ را به قابلمه متوسطی منتقل نموده و آن را روی شعله ملایم حرارت داده و مرتب آن را هم بزنید تا به حد غلظت سس مایونز درآید( حدود 5- 3 دقیقه).

• پودینگ را از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه کنید.

• در صورت نیاز مخلوط را درون یک صافی ریخته و آن را صاف کنید.

• پودینگ را درون هشت ظرف از پیش تعیین شده بریزید و روی آن‌ها را روکش پلاستیکی بکشید و به مدت دو ساعت درون یخچال قرار دهید.

• پودینگ را به صورت سرد، گرم و یا به اندازه دمای اتاق با مقداری خامه و مغز بو داده تزیین کرده و میل کنید.

www.joyofbaking.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها