همشهری آنلاین – شهره فرجی: از ترکیب طعم‌های تند شاهی و نخودفرنگی در این سوپ لذت خواهید برد.

زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد؛ ریز شود

سیر: یک حبه؛ ریز شود

سیب‌زمینی متوسط: یک عدد؛ خرد شود

آب سبزی‌جات یا مرغ: 2 پیمانه

نخودفرنگی تازه: 300 گرم (یک و یک چهارم پیمانه)

شاهی: 100 گرم؛ خرد شود

برگ‌های 2 شاخه نعنا به علاوه مقداری برای تزیین

خامه: نصف پیمانه

نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:

• درون قابلمه بزرگی، روغن ریخته و سیر و پیاز را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند در آن تفت دهید.

• سیب‌زمینی و آب مرغ را همراه با 2 پیمانه آب به ظرف اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها پخته شوند حرارت ببینند.

• نخودفرنگی و شاهی را به ظرف اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آن‌ها را روی حرارت کم قرار دهید تا بپزند.

• برگ‌های نعنا را به ظرف اضافه کرده و با استفاده از همزن دستی سوپ را به صورت پوره درآورید.

• در مرحله آخر خامه و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و آن را به 4 کاسه تقسیم کنید.

• برای تزیین: روی هرکدام از کاسه‌ها، تعدادی نعنای خرد شده بریزید.

http://www.bbcgoodfood.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها