تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸

همشهری آنلاین – شهره فرجی: زمان آماده‌سازی این کلوچه‌های ترد و شیرین 10 دقیقه و زمان پخت آن‌ها 15 دقیقه است.

مواد لازم برای 10 عدد کلوچه:

کره: سه چهارم پیمانه

شکر قهوه‌ای: یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد، هم زده شود.

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

آرد: دو و نیم پیمانه

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

شیر ترش: نصف پیمانه (یک قاشق سرکه یا آبلیمو شیر معمولی را ترش می‌کند).

پودر نارگیل: 2 پیمانه

دستور تهیه:

• فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• کره و شکر را با هم مخلوط کرده تا پف کند.

• تخم‌مرغ، وانیل، ‌نمک را به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.

• مواد خشک را با هم الک کنید.

• مواد خشک الک شده را با شیر ترش به مخلوط اضافه کرده، ‌خوب هم بزنید.

• پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید.

• ظرف مخصوص پخت را آغشته به کره کنید.

• با قاشق از مخلوط برداشته و درون ظرف پخت، با فاصله بریزید.

• کلوچه‌ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند درون فر حرارت دهید.

http://www.food.com

منبع: همشهری آنلاین