تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۶

همشهری آنلاین: این شیرینی، ترکیه‌ای است که می‌تواند گزینه خوبی برای عید نوروز نیز باشد.

مواد لازم برای شیرینی هلویی:

تخم مرغ: 3 عدد

مارگارین: یک بسته 250 گرمی

شکر: یک لیوان

روغن مایع: یک لیوان

آرد: به میزان لازم

رنگ غذایی: مقداری

آب هلو: کمی

نعنا تازه: برای تزیین کمی

بیکینگ پودر: 1/2 قاشق مرباخوری

وانیل: کمی

مواد لازم برای کرم :

شیر: نیم لیتر

کره: 50 گرم

آرد: 5 قاشق غذاخوری

شکر: 5 قاشق غذاخوری

وانیل: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه تخم مرغ و شکر و روغن مایع و مارگارین را در یک کاسه گود بهم بزنید سپس ارد و بیکینگ پودر و کمی وانیل را آرام آرام اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید و بدست نچسبد .

از خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید و روی خمیر را کمی فشار دهید و سپس از طرفی که فشار داده‌اید در روی کاغذ روغنی توی سینی فر بچینید.

در فر 180 درجه تا طلایی شدن زیر خمیر در فر نگه دارید.

برای تهیه کرم: شیر و آرد و شکر و کره را با هم در قابلمه‌ای ریخته و مخلوط کرده روی حرارت بپزید تا حالت فرنی سفت بخود بگیرد سپس وانیل را اضافه کرده هم بزنید

شیرینی‌هایی را که از فر درآورده‌اید اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد با کمک قاشق چای‌خوری کمی از وسط شیرینی (آنطرف که در فر بطرف پایین قرار گرفته و طلایی شده ) خالی کنید و از کرم بین دو شیرینی گذاشته و رو یهم فشار دهید . سپس با کمک قلمو رنگ غذایی و آب هلو روی شیرینی بمالید تا شیرینی‌ها رنگ هلو بخود بگیرد و سپس در شکر درشت بغلطانید و برای برگها هم از نعنا ریز استفاده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها