- مواد لازم:
۶۰۰ گرم قارچ
به میزان لازم روغن زیتون
يك عدد پیاز
2 شاخه کرفس
3 حبه سیر
يك مشت جعفری
يك مشت آویشن
یک و نیم لیتر آب مرغ
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل
75 میلیلیتر خامه
6 برش نان
- طرز تهیه:
1 .قابلمهای را با حرارت متوسط گرم کنید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید.
پیاز، کرفس، سیر، ساقههای جعفری خرد شده، برگهای آویشن و قارچ را در آن بریزید، درب آن را بگذارید و تا نرم شوند، بخارپز کنید.
۲. ۴ قاشق غذاخوری قارچ را از قابلمه بردارید و کنار بگذارید. آب مرغ (یا آب سبزیجات) را به مواد اضافه کنید و بجوشانید.سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا برای ۱۵ دقیقه، قل بزند. بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید. مواد را با گوشت کوب برقی بزنید تا به صورت پوره یکدست درآید. خامه را به آن اضافه کنید و دوباره به نقطه جوش برسانید و زیر آن را خاموش کنید.
۳.برشهای نان را تست کنید. و برروی آنها از قارچی که کنار گذاشته بودید، قرار دهید و اندکی روغن زیتون بریزید. از سوپ در کاسه بریزید و روی آنها را با برگهای جعفری خرد شده و باقیمانده قارچ تزیین کنید و با برشهای نان سرو کنید.
منبع: آفتاب