یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۱:۳۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: سوپ پرتقال سوپی بسیار خوشمزه و جدید است. تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود.این سوپ در شمال کشور زیاد طبخ می‌شود.

سوپ پرتقال

آماده سازی: يك ساعت

مدت انتظار: يك ساعت

مواد اولیه: برای 7 نفر

آب پرتقال: 2 لیوان

گوجه فرنگی: نیم كیلو

مرغ: یك كیلو

سیر: 2 حبه

پیاز: يك عدد

كره: 50گرم

شكر: يك قاشق چای‌خوری

نمك: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با افزودنی‌های دلخواه بپزید و پس از آن استخوان‌های مرغ را جدا كرده و آن را چرخ كنید.

درون ظرفی مناسب روغن یا كره را داغ كرده و پیاز را در آن سرخ كنید و پس از آن سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید.

به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه كرده و پس از چند دقیقه نمك و ادویه را هم اضافه كنید.

مواد را خوب مخلوط كرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شكر را به سوپ اضافه كرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند.

سوپ را پس از این مدت آماده سرو كنید.

نكات:

1)می‌توانید برای تزیین از جعفری خرد كرده استفاده كنید.

2)اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط كن میكس كنید تا سوپ شما یكنواخت شود.

3)حواستان باشد آرد را كم كم به سوپ اضافه كنید تا گلوله نشود و پس از اضافه كردن آرد مدام هم بزنید.

4)در صورت تمایل از 250گرم گوجه فرنگی و 3 لیوان آب پرتقال استفاده كنید.

5)می‌توانید مقداری پرتقال فیله شده هم به سوپ اضافه كنید.

سوپ پرتقال

www.sooran.com

کد خبر 287117

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha