مواد لازم برای 6 نفر:
- 4 عدد فیله مرغ
- 200 گرم بامیه
- دانه 4 عدد بلال متوسط یا 200 گرم دانه ذرت
- 3 عدد گوجه فرنگی بزرگ
- یک عدد پیاز
- یک عدد فلفل دلمهای سبز
- یک قاشق چایخوری، سیر رندهشده
- یک قاشق چایخوری، شکر
- یک قاشق چایخوری، فلفل سبز ریز خرد شده
- یک قاشق چایخوری، پودر آویشن
- 3 قاشق سوپخوری، روغن مایع سرخ کردنی
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1 – ابتدا فیلههای مرغ را به صورت ریز خرد کنید. سپس داخل تابهای نچسب مقداری روغن بریزید و تکههای مرغ را در آن به طور کامل تفت دهید.
2 – در این فاصله زمانی، در تابه دیگری مقداری روغن بریزید. سیر و پیاز و بامیه را نیز در آن سرخ کنید و سپس دانههای ذرت خام را به آن اضافه کرده و بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بپزد. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. حالا تکههای مرغ سرخ شده را به این مواد اضافه کنید.
3 – گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را نیز به صورت ریز خرد کنید و به همراه شکر، فلفل سبز خرد شده، پودر آویشن و نمک و پودر فلفل سیاه به مخلوط فوق بیفزایید. سپس در ظرف را بگذارید و به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا مواد در آب حاصل از گوجه فرنگی خرد شده و کاملا بپزد.
نکته 1: در صورت تمایل میتوانید یک قاشق سوپخوری آبلیمو نیز به این خوراک اضافه کنید تا کمی مزه ترشی هم بگیرد.
نکته 2: بامیهها را ریز انتخاب کنید تا هم سرعت پخت آن بالا رود و هم به اصطلاح لیز نشود.
نکته 3: به جای دانه ذرت خام از دانه ذرت کنسروشده نیز میتوانید استفاده کنید.