تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۸۶ - ۱۰:۰۲

مریم رشدی: مدت زمان آماده‌سازی مواد برای تهیه این سوپ 10 دقیقه و زمان لازم برای پخت آن هم 20 دقیقه است.

مواد لازم برای 4 نفر:

- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 ساقه تره فرنگی (باریک حلقه حلقه و خرد شود)
- 2 عدد کدو سبز (ریز خرد شود)
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- یک کیلوگرم گوجه‌فرنگی (خرد شود)
- یک عدد برگ‌بو
- یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- سه چهارم پیمانه آب مرغ
- 400 گرم نخود آشی (پخته یا کنسروی)
- 225 گرم اسفناج (خرد شود)
- 25 گرم پنیر پارمسان (نازک ورقه ورقه شود)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  طرز تهیه:

1. قابلمه نچسبی آماده کنید و روغن زیتون را در آن داغ کنید؛ سپس تره فرنگی و کدوی خردشده را به روغن اضافه کنید و روی شعله متوسط اجاق گاز به مدت 5 دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید تا تفت داده شود.

2. سیر، گوجه‌فرنگی خردشده، رب‌گوجه‌فرنگی، برگ بو، آب مرغ و نخود پخته را اضافه کرده
و شعله اجاق‌گاز را زیادتر کنید تا آب مرغ به جوش آید؛ سپس دوباره شعله را کم کنید و 5 دقیقه دیگر حرارت دهید. در طول این مدت هم‌زدن را از یاد نبرید.

3. اسفناج خردشده را به مواد بیفزایید و دوباره شعله اجاق‌گاز را زیاد کنید تا در آب مرغ به مدت 2 دقیقه بجوشد.

 سپس با اضافه‌کردن نمک و فلفل سیاه، سوپ را مزه‌دار کنید.

4. در پایان، برگ بو را از داخل سوپ خارج کرده و پس از ریختن پنیر پارمسان روی سوپ، آن را سرو کنید. پنیر در اثر حرارت حاصل از سوپ داغ، آب شده و در سوپ ناپدید می‌شود.

برچسب‌ها