مواد لازم:
روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده / یک پیمانه
نمک / به مقدار لازم
فلفل / به مقدار لازم
آب مرغ / 8- 6 پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان / یک عدد
هویج خرد شده / سه پیمانه
ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی / یک پیمانه
نخود فرنگی پخته شده / یک تا دو پیمانه
جعفری خرد شده / نصف پیمانه
طرز تهیه:
1- دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
2- حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود.
3- آب مرغ، سینه مرغ و هویجهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید.
4- حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند.
5- سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید.
6- ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد.
7- نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید.
8- مرغهای تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید.
9- کمی آنها را حرارت دهید.
10- سوپ را به صورت داغ میل کنید.