زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
برای 2 نفر
مواد لازم:
روغن: یک قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: 100 گرم
سیر خرد شده: یک حبه
پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ داغ: 600 میلیگرم
ذرت: 100 گرم
تخممرغ: یک عدد
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده برای تزیین: چند عدد
سس سویا
کنجد برشته برای تزیین: مقداری
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه روغن را حرارت دهید و به آرامی مرغ و زنجبیل و سیر را در آن سرخ کنید.
2- آرد ذرت را با کمی آب مرغ مخلوط کرده، همراه با بقیه آب مرغ و ذرت داخل قابلمه بریزید و آنها را بجوشانید و مرتب هم زنید، سپس با شعله کم به مدت 7-5 دقیقه آن را حرارت دهید.
3- تخممرغ و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و به آرامی داخل قابلمه سوپ بریزید و با یک چنگال آن را هم زنید تا تخممرغ رشته مانند شود .
4- چاشنیهای لازم را به سوپ اضافه کنید و روی آن را با کنجدهای برشته شده و پیازچه تزیین کنید و در صورت تمایل با سس سویا میل کنید