سوپ اسفناج هم یکی از این غذاهاست که به دلیل وجود اسفناج در آن، رنگی سبز دارد و مهمترین مزیتاش نیز این است که به سرعت آماده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 60 گرم کره
ـ 6 عدد پیازچه (پوستکنده و خرد شود)
ـ 2 ساقه کرفس (خرد شود)
ـ 350 گرم برگ اسفناج
ـ 850 میلیلیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ
ـ 225 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه
ـ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
ـ 2 تکه نان تست
ـ نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
ـ نمک و فلفل به میزان لازم
توضیح: پنیر ماسکارپونه را از تمام سوپرمارکتها میتوان تهیه کرد.
طرز تهیه:
1 ـ برگهای اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید.
2 ـ قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
سپس پیازچههای خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. برای تفت دادن مواد 5 دقیقه زمان لازم است.
3 ـ وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خردشده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید.
4 ـ حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانید.
5 ـ پنیر ماسکارپونه یا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
6 ـ تکههای نان را با استفاده از چاقو به مکعبهای کوچک تبدیل کنید. این کار را روی تخته کار آشپزخانه انجام دهید تا تکههای نان هماندازه و سالم درآیند.
7 ـ بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نانهای تکهشده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید. در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکههای سرخشده نان را روی آن بریزید و سرو کنید.
ـ مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد: 15دقیقه
ـ مدت زمان لازم برای پخت سوپ: 30دقیقه