این سوپ خوشمزه به دلیل داشتن گوجه‌فرنگی، سرشار از ویتامین C است و خوردن آن به صورت داغ به آن دسته از افرادی که در همین اوایل پاییز دچار سرماخوردگی شده‌اند، توصیه می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر:
ـ 675 گرم گوجه‌فرنگی تازه
ـ 2 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع گیاهی
ـ یک عدد برگ بو
ـ 4 ساقه پیازچه (حلقه‌حلقه و درشت خرد شود)
ـ یک قاشق چای‌خوری سرخالی نمک
ـ 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
ـ نصف قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
ـ 2 قاشق سوپ‌خوری گشنیز تازه خرد شده
ـ 3 پیمانه یا 750 میلی‌لیتر آب (در صورت تمایل از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنید)
ـ یک قاشق سوپ‌‌خوری آرد ذرت
ـ 4 قاشق سوپ‌خوری خامه برای تزئین

طزر تهیه:
1ـ ابتدا پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بکنید. برای این منظور گوجه فرنگی‌ها را به مدت 30ثانیه در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید.  بعد از طی این مدت، بلافاصله آنها را به کاسه‌ای حاوی آب سرد منتقل کنید. به این ترتیب، پوست گوجه فرنگی‌ها به سرعت از گوشت آنها جدا می‌شود. پس از مرحله پوست کندن، گوشت آنها را
به صورت درشت خرد کنید.
2 ـ قابلمه‌ای آماده کنید. روغن را داخل آن بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس برگ بو و پیازچه خردشده را در آن تفت دهید. پس از آن گوجه‌فرنگی‌های خردشده را نیز اضافه کنید. حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که گوجه‌فرنگی‌ها پخته و تقریبا له شوند.
3 ـ نمک، فلفل، سیر، گشنیز و آب را در قابلمه بریزید و حرارت را زیادتر کنید تا جوش بیاید. سپس به مدت 15دقیقه حرارت دهید.
4 ـ پس از طی این مدت، مواد سوپ را از داخل صافی عبور دهید تا مایه‌ای صاف و یکدست حاصل شود. البته به جای این روش می‌توانید از دستگاه مخلوط‌‌کن نیز استفاده کنید.
5 ـ سوپ صاف‌شده یا مخلوط‌شده را به قابلمه برگردانید و روی اجاق گاز قرار دهید. آرد ذرت را در مقدار کمی آب‌جوش حل کرده و به سوپ اضافه کنید و چند دقیقه دیگر حرارت دهید تا سوپ، جوشیده و کمی غلیظ شود

برچسب‌ها