در مرغ همسایه این هفته نیز طرز تهیه سبزیجات فصل با نودل در کشور تایلند آموزش داده میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 225 گرم ماکارونی رشتهای نازک
- یک قاشق سوپخوری روغن کنجد
- 3 قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
- 2 حبه سیر (خلالی خرد شود)
- یک تکه 5/2 سانتیمتری زنجبیل تازه (ریز خرد شود)
- 2 عدد فلفل قرمز کوچک دلمهای (خرد شود)
- 115 گرم کلم بروکلی
- 115 گرم ذرت درسته کوچک کنسروی
- 175 گرم قارچ (حلقه حلقه خرد شود)
- 6 عدد پیازچه (خرد شود)
- 115 گرم برگ کلم سفید (خلالی خرد شود)
- 115 گرم جوانه ماش
- 2 قاشق سوپخوری سویاسس
- نمک و فلفل به میزان لازم
توضیح: سویاسس، سسی است رقیق و به رنگ قهوهای تیره که مزهای شور دارد و در پخت غذاهای چینی، تایلندی و مانند اینها مورد استفاده قرار میگیرد. این سس داخل شیشههای کوچک در سوپرمارکتها به فروش میرسد.
طرز تهیه:
1 – ابتدا ماکارونی را به مدت یکربع در آب جوش جوشانده و پس از آبکشکردن، داخل کاسهای بریزید. سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و با استفاده از 2قاشق، ماکارونی را هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود و آن را کنار بگذارید.
2 – روغن آفتابگردان را داخل تابه گودی بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس سیر و زنجبیل خردشده را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید.
پس از آن، فلفل قرمز، کلم بروکلی،[بروکلی و کاهش قند خون] ذرت و قارچ را افزوده و به مدت 3 الی 4دقیقه حرارت دهید. در طول این مدت، مواد را مرتب هم بزنید.
3 – پیازچه خردشده، جوانه گندم و کلم خلالشده را به مواد اضافه کنید و حرارتدادن را به مدت 3 دقیقه دیگر ادامه دهید. در پایان، ماکارونی آبکششده را همراه سویاسس و کمی فلفل سیاه اضافه کرده و سپس مواد را خوب با هم مخلوط کنید.[آشنایی با خواص سویا]
حالا شعله اجاقگاز را زیاد کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پخت مواد کامل شود. غذا آماده سرو است.