مواد لازم برای 2 نفر:
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- کدوی سبز متوسط 5 عدد
- گوجه فرنگی متوسط 5 عدد
- پیاز بزرگ 1 عدد
- تخم مرغ 2 الی 3 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه بسته به سلیقه شما
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد و به مدت ماکزیمم دو دقیقه در تابه تفت دهید. نمک و زردچوبه را اضافه کنید و سیبزمینی را که نگینی خرد کردهاید داخل آن بریزید و بگذارید موارد کمی تفت بخورند.
شعله را که تا این لحظه نسبتاً تیز بوده است، تا حد متوسط پایین بکشید و در ماهیتابه را ببندید و بگذارید مواد 5 تا 7 دقیقه روی حرارت پخته شوند.
کدوی حلقه حلقه شده را به مواد اضافه کنید و آن را نیز تا چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی برگشت و سرخ شد گوجههای خرد شده را روی آن بریزید و باز هم شعله را کمتر کنید تا مواد با در بسته تا 10 دقیقه بپزند.
در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید. روی این غذا مقدار کمی پنیر پروسس یا پارمزان هم میتوان رنده کرد، که آن را خوشمزهتر کند و در نسخه اورژینال مازندرانی وجود ندارد. با ماست خامهای هم میتوان روی آن را تزیین کرد.