تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۸۷ - ۰۸:۵۲

اغلب شما آقایان از جمله طرفداران پروپاقرص دل و جگر و قلوه- آن هم به صورت کبابی- هستید.

 این غذا 2 مزیت مهم دارد؛ یکی آنکه پخت آن نیاز به تخصص و مهارت خاصی ندارد و دوم آنکه آماده شدن آن طول نمی‌کشد.

اشتباه نکنید؛ قرار نیست  این هفته به شما  نحوه کباب کردن آنها را آموزش بدهیم.  جز کباب کردن، روش‌های دیگری نیز برای پخت این قبیل گوشت‌ها- حتی به صورت جداگانه- وجود دارد.

بنابراین اگر هوس غذای گوشتی - آن هم از این نوع-کرده‌اید و می‌خواهید از روش‌های متفاوت استفاده کنید، این‌بار خوراک قارچ و قلوه را امتحان کنید.

پس امشب سر راه منزل، 8عدد قلوه و یک بسته قارچ بخرید. بقیه مواد هم به احتمال زیاد در خانه پیدا می‌شود.

در ضمن این مواد برای 3 تا 4 نفر است؛ بنابراین اگر خانم و بچه‌ها در خانه نیستند یا مجردی زندگی می‌کنید، می‌توانید مهمان هم دعوت کنید.

  مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:

- 25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری کره
- یک عدد موسیر خشک
- 2 حبه سیر (ریز خرد شود)
- 115 گرم یا یک و نیم پیمانه قارچ (خرد شود)
- یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
- یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
- 8 عدد قلوه گوسفند (به صورت طولی نصف شود)
- 2 قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خرده شده
- نمک به میزان لازم

  طرز تهیه:

1 - ابتدا موسیر را در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را ریز خرد کنید. حالا تابه‌ای را آماده کرده و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.

پس از آن موسیر خرد شده را به همراه سیر و قارچ حلقه‌حلقه شده به مدت 5دقیقه در کره تفت دهید. حالا به آن فلفل و رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

2 - قلوه‌ها- که پیش از این پوسته نازک رویشان را کنده‌اید - را به این مخلوط اضافه کنید و به مدت 3تا 5 دقیقه به همراه سیر و قارچ و موسیر تفت دهید.

در پایان، جعفری خرد شده را روی آن بپاشید و میل کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری آب لیموترش نیز روی این خوراک بریزید تا کمی طعم ترشی بگیرد.

نکته 1: در صورتی که می‌خواهید قلوه‌ها مغزپخت‌تر شده و سرعت پخت آنها بالاتر رود، آنها را ریزتر خرد کنید.

نکته 2: هنگام پخت قلوه‌ها در ظرف را بگذارید تا همزمان با تفت دادن بپزد.

نکته 3: در پایان و پیش از سرو، مقداری نمک نیز روی این خوراک بپاشید.

مدت زمان مورد نیاز برای پخت این غذا حدود یک ربع است.

برچسب‌ها