این کیک برخلاف نامش که تداعی‌کننده کیکی اسفنجی و پف‌دار است، به شیرینی آناناسی شباهت بیشتری دارد

در ضمن شما می‌توانید به جای کمپوت آناناس، در این فصل از آناناس تازه استفاده کنید.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- آرد گندم؛ 300 گرم
- کره (قطعه‌قطعه شده)؛ 200 گرم
- پودر قند؛ 170 گرم
- نمک؛  نوک قاشق چای‌خوری
- پوست لیموترش رنده‌شده؛  نوک قاشق سوپ‌خوری
- تخم‌مرغ؛ یک عدد
- آناناس کنسروی یا تازه؛ 750 گرم
- شکر؛ 50 گرم
- گردو؛ 100 گرم
- آب‌لیمو ترش؛ 4 قاشق سوپ‌خوری

  روش تهیه:

1 - کاسه‌ای آماده کرده، آرد، کره، 70گرم پودرقند، نمک، پوست لیموترش و تخم‌مرغ را در آن بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با قاشق، با دست، خوب مواد را ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود. حالا این خمیر را به شکل یک گلوله درآورید، سپس خمیر گلوله‌ای را داخل لایه‌ای از سلفون بپیچید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
پس از گذشت 45دقیقه، فر اجاق‌گاز را روی حرارت 200درجه سانتی‌گراد یا 390 درجه فارنهایت یا شماره6 بگذارید تا گرم شود.

2 - اگر می‌خواهید از کمپوت آناناس استفاده کنید، آناناس‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و با چاقو به دو نیم کرده، در ظرفی قرار دهید. در غیر این صورت، آناناس تازه را پوست کنده، خرد کنید. حالا مقداری پودرقند روی تکه‌های آناناس بپاشید و چند دقیقه بگذارید تا آب آنها کمی کشیده شود.

3 - قالب کیکی با ارتفاع کم آماده کنید و سطح داخل آن را با کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی پوشش دهید، سپس خمیر را روی آن پهن کنید و حلقه‌های آناناس را روی آن بچینید. مغز گردو را نیز خرد کنید و روی حلقه‌های آناناس بریزید. حالا قالب را در طبقه وسط فر با همان درجه و حدود 20دقیقه حرارت دهید تا کیک بپزد.

4 - در این فاصله، باقیمانده پودر قند را با آب لیموترش مخلوط کرده،  پس از پخت کیک، سطح روی آن را با قلم‌موی مخصوص آشپزی به این مواد آغشته کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها