، مصرف میکند با پخت یک خوراک خوشمزه و سریع از سبزیجات مختلف، غذایی باب میل او درست کنید. این خوراک علاوه بر طعم خوبی که دارد، بسیار پرخاصیت هم هست زیرا مراحل پخت آن سریع بوده و سبزیجات، بسیار کم سرخ میشوند؛
در نتیجه درصد زیادی از خواص آنها حفظ خواهد شد.
مواد لازم برای 4 نفر:
- پیازچه؛ 8 عدد
- قارچ؛ 225 گرم
- فلفل دلمهای قرمز؛ یک عدد
- فلفل دلمهای سبز؛ یک عدد
- هویج؛ 2 عدد بزرگ
- روغن مخصوص سرخکردنی؛ 4 قاشق سوپخوری
- سیر؛ 2 حبه
- جوانه گندم یا ماش؛ 225 گرم یا یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار لازم
- آب لیموترش؛ 4 قاشق سوپخوری
روش پخت:
1 - فلفلهای دلمهای و پیازچهها را شسته، به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفهای جداگانه بریزید. هویجها را هم پوست کنده، همانطور باریک خرد کنید. حبههای سیر را نیز بعد از پوست کندن، رنده کنید. قارچها را نیز بشویید و حلقهحلقه کنید.
2 - تابه نچسب گودی آماده کرده و روغن را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازچه و سیر را به آن اضافه کنید و مدت 30 ثانیه حرارت دهید. البته در طول حرارت دادن، مواد را مرتب هم بزنید.
3 - قارچ، فلفل و هویج خرد شده را که از قبل آماده کرده بودید، به مخلوط سیر و پیازچه اضافه کنید و 10 دقیقه روی شعله زیاد اجاق گاز حرارت دهید تا اینکه سبزیجات پخته شوند. سپس نمک، فلفل و آب لیموترش را به مخلوط اضافه کنید.
4 - در پایان جوانه گندم یا ماش را در تابه بریزید و یک تا 2 دقیقه دیگر حرارت دهید. حالا خوراک آماده است.
نکته: برای اینکه سبزیجات این خوراک در فرصتی کم پخته شوند و در عین حال، تازگی خود را از دست ندهند، باید پیش از اضافه کردن سبزیجات، روغن را خوب داغ کنید. مدت زمان لازم برای پخت این غذا حدود یک ربع است.