تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۸۷ - ۱۹:۱۳

مریم رشدی: هر فصلی که می‌آید خوردن دسرهایی که با میوه همان فصل درست می‌شود، بسیار می‌چسبد.

در این کیک نیز از هلو به عنوان میوه تابستانی استفاده شده که طعم و مزه خوبی به آن داده است.

  مواد لازم برای 12 نفر:

- کره؛ 200 گرم برای داخل مواد
- تخم‌مرغ؛ 3عدد
- وانیل؛ یک قاشق چای‌خوری
- شکر؛ 100 گرم
- آرد سفید؛ 200 گرم
- نمک؛ نوک قاشق چای‌خوری
- بیکینگ پودر؛ یک قاشق چای‌خوری
- کره؛ مقداری برای چرب کردن قالب
- هلو؛ یک کیلوگرم
- عسل؛ 50گرم
- شکر قهوه‌ای؛ 30 گرم
- مغز بادام بدون پوست؛ 30 گرم
نکته: شکـر قـهوه‌ای را مـی‌توانید از  قـنادی‌هـا  و شیرینی‌پزی‌ها بخرید.

 روش پخت:

1 - کره را آن‌قدر بزنید تا حالت سبک و پف کرده پیدا کند.سپس سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده ، در ظرف‌های مجزا بریزید. حالا زرده یکی از تخم‌مرغ‌ها را به کره اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن، وانیل و شکر معمولی را بیفزایید. در این هنگام، فر اجاق‌گاز را روی 200درجه سانتی‌گراد، 390 درجه فارنهایت یا شماره6 گرم کنید.

2 -  آرد و سپس بیکینگ پودر و نمک را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید تا خمیری‌نرم حاصل شود.
نکته: اگر خمیر حاصله خیلی سفت شد، 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری شیر به آن اضافه کنید و در حالت عکس- یعنی شل بودن- کمی آرد روی آن بپاشید.

3 - سفیده‌های تخم‌مرغ را به صورت جداگانه با همزن آن‌قدر بزنید تا حالت پف‌کرده پیداکنند و سپس محلول را به آرامی به خمیر اضافه کنید. حالا قالبی گرد به قطر 26سانتی‌متر آماده‌کرده ، داخل آن را با کره آب شده، چرب کنید؛ سپس خمیر را در قالب بریزید و در طبقه وسط فر به مدت حداکثر 35 دقیقه حرارت دهید.

4 - در این فاصله، هلوها را بشویید و با چاقو روی پوست هر کدام از آنها برشی ضربدری ایجادکنید؛ سپس آنها را داخل تابه‌ای بریزید و روی شعله کم اجاق‌گاز یکی دو دقیقه حرارت دهید.
حالا پوست آنها را به‌راحتی بکنید و پس از نصف کردن، هسته‌ها را جدا کنید. در پایان برش‌هایی به صورت عمودی ایجاد کنید.

5 - عسل، شکر قهوه‌ای و مغز بادام را با هم مخلوط کنید و روی برش‌های هلو بریزید. پس از اینکه  زمان 35دقیقه‌ای پخت کیک به پایان رسید، قالب را بیرون آورید و مخلوط را روی کیک بریزید و دوباره 15 دقیقه دیگر حرارت دهید.

برچسب‌ها