به گزارش همشهری آنلاین، تلفیق کردن دو کوکو در یک تابه، هم رنگبندی غذا را از آنچه معمول شده متنوعتر میکند و هم ذائقه را برای خوردن بیشتر تحریک میکند و همه چیز مهیا میشود برای خوردن. در ادامه طرز تهیه کوکوی طبقهای آموزش داده شده است. این کوکو را بهراحتی میتوانید در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم
۶ عدد تخم مرغ
۲ عدد سیبزمینی متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۲۵۰ گرم سبزی کوکو (تره، جعفری و برگ کاهو) خرد شده
۵۰ گرم گردو
۲ قاشق غذاخوری زرشک
یک قاشق غذاخوری آرد
یک قاشق مرباخوری گل سرخ ساییده شده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
یک قاشق غذاخوری زعفران آب شده
روغن به مقدار لازم
-
طرز تهیه یک کوکوی خوشمزه و رژیمی با بادمجان
-
طرز تهیه کوکوی مرغ؛ غذایی راحت و خوشمزه
-
طرز تهیه کوکوی اسپانیایی | آسان و سریع آماده میشود
-
طرز تهیه کوکو سبزی | فوتوفن درست کردن کوکو به سبک ایتالیاییها
طرز تهیه کوکوی دو طبقه
► مرحله اول
سیبزمینیها را در یک قابلمه بگذارید تا آبپز شوند. سه عدد از تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و خوب هم بزنید. آرد را هم کمکم به آن اضافه کنید؛ نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، یک قاشق زرشک، پودر گل و یک قاشق زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کرده کاملا مخلوط کنید. بعد از پخت کامل سیبزمینیها، پوست آنها را بگیرید و همراه پیاز در کاسهای رنده کرده، به مایه اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را کاملا به هم بزنید.
► مرحله دوم
تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و مقداری روغن در آن بریزید تا داغ شود. مایه کوکو را در تابه بریزید و با پشت قاشق کف تابه صاف کنید. تابه را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا خودش را بگیرد و نیمپز شود.
► مرحله سوم
برای لایه دوم سه عدد تخم مرغ باقیمانده را هم در یک کاسه دیگر خوب بزنید. نمک، فلفل، زرد چوبه، زرشک و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس سبزی کوکو را اضافه کنید و مخلوط حاصل را کاملا به هم بزنید. کوکو را از فر درآورید و لایه دوم را روی لایه قبلی پخش کرده با پشت قاشق به صورت یکنواخت پهن کنید.
► مرحله آخر
کوکو را برای بار دوم در فر قرار دهید و شعله بالای فر را روشن کنید تا به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد بپزید. بعد از پخت کامل، اجازه دهید کوکو کمی سردتر شود و بعد آن را در یک بشقاب بزرگ برگردانید و برای سرو به قطعات مناسب برش بزنید.