فصل برگ مو است و بهترین فرصت برای پختن دلمه با برگ مو. در این مطلب طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور آموزش داده شده است.

Dolma - دلمه - برگ مو

به گزارش همشهری آنلاین، هر جای این خاک برای خودش یک دلمه و کوفته مخصوص دارد. اردبیلی‌ها دلمه برگ موی ترش و شیرین دارند که خیلی هم خوشمزه و لذیذ است. البته با شیره انگور محلی و کمی سرکه و آب لیمو. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه و پرطرفدار آموزش داده شده است.

مواد لازم (برای ۴ تا ۶ نفر)

۵۰۰ گرم برگ مو
یک عدد پیاز درشت
۵۰۰گرم گوشت چرخ کرده
نصف پیمانه روغن مایع
به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه
یک‌چهارم پیمانه شیره انگور
نصف پیمانه آبلیمو
یک پیمانه برنج
یک‌سوم پیمانه لپه
۴ قاشق سوپ‌خوری زعفران دم‌کرده
به مقدار لازم سبزی معطر (مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری)
به میزان لازم سرکه

بیشتر بخوانید: دلمه کاهو سالادی و سویا | غذایی خوشمزه برای تامین آب بدن

طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور | آموزش پیچیدن دلمه به ساده‌ترین روش

طرز تهیه دلمه برگ مو با شیره انگور 

► مرحله اول

ابتدا برگ مو را با آب سرد بشویید و ۳ دقیقه در آب در حال جوش قرار دهید تا برگ‌ها نرم شوند.

► مرحله دوم

سبزی‌های معطر را ریز خرد کنید.

اگر دوست دارید دلمه شما ترش و شیرین شود یک قاشق سوپ‌خوری شکر به آن اضافه کنید.► مرحله سوم

برنج و لپه را با هم شسته و در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب بریزید و با کمی نمک و زردچوبه بپزید.

► مرحله چهارم

پیاز را خلالی کرده و با کمی روغن سرخ کنید. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید، بعد زیر گاز را خاموش کنید، سبزی معطر، برنج و لپه را هم اضافه کرده و نمک و فلفل را هم بریزید.

► مرحله پنجم

کف قابلمه را با چند برگ مو بپوشانید، از مواد به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری داخل برگ گذاشته، دلمه را بپیچید و در قابلمه روی هم بچینید. دلمه‌ها را به‌صورت بقچه بسته و وارونه داخل قابلمه قرار دهید.

► مرحله ششم

دو لیوان آب، زعفران و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بگذارید، بپزد. در پایان پخت، سرکه، آب لیمو و شیره انگور را به دلمه اضافه کنید.

روی لینک زیر کلیک کنید و طرز پیچیدن دلمه را به یک روش متفاوت و آسان ببینید:

طرز پیچیدن دلمه به ساده‌ترین روش

کد خبر 602847

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha