ترشی‌های ارمنی از ترکیب سبزیجات متنوع تهیه می‌شوند. در این مطلب با طرز تهیه دو مدل ترشی سبزیجات ارمنی آشنا می‌شوید.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، ترشی‌های ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه می‌شوند و طعم بسیار خوشایندی دارند، ترشی فلفل شیرین ارمنی جزو ترشی‌هایی است که در دنیا محبوبیت زیادی دارد و یک روش خوشمزه برای نگهداری فلفل شیرین در فصل زمستان است.

روش اول

  • مواد لازم ترشی کلم ارمنی

کلم سفید     ۲ کیلوگرم

چغندر    ۲ عدد

هویج    ۲ عدد 

 سیر    ۲ عدد

 فلفل بلغاری    ۲ عدد

فلفل تند    ۲ عدد

آب     ۱ لیتر

نمک      ۰.۵ فنجان + ۲.۵ قاشق چایخوری 

روغن گیاهی    ۱ لیوان

سرکه     ۱ فنجان

طرز تهیه ترشی کلم ارمنی

سبزیجات را بشویید، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید. 

آب را بجوشانید، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.

سرکه و روغن را اضافه کنید. 

سبزیجات را در شیشه‌ای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید. 

دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل کنید. 

روش دوم

  • مواد لازم ترشی ارمنی

برگ بو     ۲ عدد

کلم سفید     نصف یک عدد کوچک، ۴ قاچ شده

لوبیا سبز    ۲۰۰ گرم، سر و دم گرفته

پیازچه    ۴ عدد

سیر    ۱ بوته، فقط پوست بیرونی را بکنید

 برگ شوید    ۵۰ گرم

برگ ترب سفید    ۲ عدد یا ۵۰ گرم ترب سفید خرد شده

آب     یک سوم لیتر

سرکه    دو سوم لیتر

نمک دریای درشت    ۳ قاشق غذاخوری

دانه فلفل سیاه    ۱۰ عدد

طرز تهیه ترشی ارمنی

سبزیجات را خرد کنید و به همراه ادویه ها مخلوط نموده در شیشه تمیز بریزید. 

سرکه، آب، نمک و فلفل سیاه را مخلوط نموده روی حرارت به جوش بیاورید و روی سبزیجات بریزید به طوری که رویش را بپوشاند. 

در شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری نمایید تا جا بیوفتد. 

  • مواد لازم ترشی فلفل شیرین ارمنی 

فلفل شیرین      ۷ کیلوگرم

گشنیز و کرفس    ۲۰۰ گرم

سیر     ۱ بوته

دانه‌های فلفل     ۱۰ عدد

برگ بو    ۲ عدد 

روغن آفتابگردان تصفیه شده     ۰.۵ لیتر

آب     ۰.۵ لیتر 

سرکه    ۱ لیتر

نمک     ۳ قاشق غذاخوری

شکر    ۱۰۰ گرم

طرز تهیه ترشی فلفل شیرین ارمنی

فلفل دلمه را به چهار قسمت برش بزنید و دانه‌ها و قسمت‌های سفیدش را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید.

آب، دانه‌های فلفل، سرکه، نمک و شکر را به جوش بیاورید، فلفل دلمه‌ها و کرفس را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه بجوشانید.

تمام سبزیجات را در شیشه بریزید و رویش را با مخلوط آب سرکه و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید. 

شیشه را در قابلمه بگذارید و تا نیمه از آب پر کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و در یخچال بگذارید. 

در صورت نیاز و در صورتی که مایع ترشی کم بود می‌توانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید. 

برچسب‌ها