به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بیتوته، ترشیهای ارمنی از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه میشوند و طعم بسیار خوشایندی دارند، ترشی فلفل شیرین ارمنی جزو ترشیهایی است که در دنیا محبوبیت زیادی دارد و یک روش خوشمزه برای نگهداری فلفل شیرین در فصل زمستان است.
روش اول
- مواد لازم ترشی کلم ارمنی
کلم سفید ۲ کیلوگرم
چغندر ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیر ۲ عدد
فلفل بلغاری ۲ عدد
فلفل تند ۲ عدد
آب ۱ لیتر
نمک ۰.۵ فنجان + ۲.۵ قاشق چایخوری
روغن گیاهی ۱ لیوان
سرکه ۱ فنجان
طرز تهیه ترشی کلم ارمنی
سبزیجات را بشویید، خشک کنید و در صورت نیاز پوست بگیرید و سپس خرد کنید.
آب را بجوشانید، نمک و شکر را اضافه کرده وقتی که حل شدند شعله را خاموش کنید تا سرد شود.
سرکه و روغن را اضافه کنید.
سبزیجات را در شیشهای تمیز بریزید رویش را با مخلوط آب و سرکه پر کنید.
دو سه روز اجازه دهید در اتاق بماند و سپس به یخچال منتقل کنید.
روش دوم
- مواد لازم ترشی ارمنی
برگ بو ۲ عدد
کلم سفید نصف یک عدد کوچک، ۴ قاچ شده
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم، سر و دم گرفته
پیازچه ۴ عدد
سیر ۱ بوته، فقط پوست بیرونی را بکنید
برگ شوید ۵۰ گرم
برگ ترب سفید ۲ عدد یا ۵۰ گرم ترب سفید خرد شده
آب یک سوم لیتر
سرکه دو سوم لیتر
نمک دریای درشت ۳ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ۱۰ عدد
طرز تهیه ترشی ارمنی
سبزیجات را خرد کنید و به همراه ادویه ها مخلوط نموده در شیشه تمیز بریزید.
سرکه، آب، نمک و فلفل سیاه را مخلوط نموده روی حرارت به جوش بیاورید و روی سبزیجات بریزید به طوری که رویش را بپوشاند.
در شیشه را ببندید و به مدت یک هفته در یخچال نگهداری نمایید تا جا بیوفتد.
- مواد لازم ترشی فلفل شیرین ارمنی
فلفل شیرین ۷ کیلوگرم
سیر ۱ بوته
دانههای فلفل ۱۰ عدد
برگ بو ۲ عدد
روغن آفتابگردان تصفیه شده ۰.۵ لیتر
آب ۰.۵ لیتر
سرکه ۱ لیتر
نمک ۳ قاشق غذاخوری
شکر ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ترشی فلفل شیرین ارمنی
فلفل دلمه را به چهار قسمت برش بزنید و دانهها و قسمتهای سفیدش را جدا کنید و به اندازه دلخواه خرد کنید.
آب، دانههای فلفل، سرکه، نمک و شکر را به جوش بیاورید، فلفل دلمهها و کرفس را به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه بجوشانید.
تمام سبزیجات را در شیشه بریزید و رویش را با مخلوط آب سرکه و روغن پر کنید و در شیشه را ببندید.
شیشه را در قابلمه بگذارید و تا نیمه از آب پر کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود و در یخچال بگذارید.
در صورت نیاز و در صورتی که مایع ترشی کم بود میتوانید سرکه بیشتری به مواد اضافه کنید.
نظر شما