به گزارش همشهری آنلاین، یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که اصالتش به استان بوشهر نسبت داده میشود، رنگینک است. در تهیه این دسر خوشرنگ و مقوی میتوانید از انواع مغزیجات استفاده کنید اما بهطور معمول گردو، مغز اصلی و مهم این دسر است.
مواد لازم
آرد سفید: ۲لیوان
مغز گردو: ۱۰۰گرم
خرما: ۲۵۰گرم
کره: ۲۰۰گرم
دارچین: نصف قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
پودر قند، پسته، نارگیل، گل محمدی و کنجد برای تزئین
طرز تهیه رنگینک بوشهری
۱- ابتدا کره را به دمای محیط برسانید. بعد آرد را الک کرده و روی حرارت قرار دهید تا طلایی رنگ شود.
۲- حالا کره را اضافه کنید و تفت دهید. سپس پودر دارچین و هل را بهترتیب به مواد اضافه کرده تا کاملاً عطر هل و دارچین به خورد مواد برود. بعد از حدوداً ۲ الی ۳دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و همچنان به تفت دادن ادامه دهید تا مواد بهدلیل داغ بودن تابه نسوزد.
۳- در طرفی دیگر هسته خرماها را درآورده و داخل آن مغز گردو قرار دهید. در ظرف موردنظر خرما را با فاصله چیده و حالا مواد خنک شده رنگینک را روی آن بریزید تا کاملاً روی خرماها پوشیده شوند.
۴- بعد از ۲ ساعت استراحت رنگینک در یخچال، حالا نوبت تزئین آن با پودرهایی که گفتیم میرسد.
نظر شما