رنگینک دسری خوش‌رنگ و مقوی است که می‌توانید از انواع مغزی‌جات در آن استفاده کنید. با ما همراه باشید و در ادامه طرز تهیه این دسر جنوبی را بخوانید.

رنگینک بوشهری - دسر جنوبی

به گزارش همشهری آنلاین، یکی از دسرهای خوشمزه ایرانی که اصالتش به استان بوشهر نسبت داده می‌شود، رنگینک است. در تهیه این دسر خوش‌رنگ و مقوی می‌توانید از انواع مغزی‌جات استفاده کنید اما به‌طور معمول گردو، مغز اصلی و مهم این دسر است.

مواد لازم

آرد سفید: ۲لیوان

مغز گردو: ۱۰۰گرم

خرما: ۲۵۰گرم

کره: ۲۰۰گرم

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

پودر هل: نصف قاشق چای‌خوری

پودر قند، پسته، نارگیل، گل محمدی و کنجد برای تزئین

طرز تهیه رنگینک بوشهری

۱- ابتدا کره را به دمای محیط برسانید. بعد آرد را الک کرده و روی حرارت قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

۲- حالا کره را اضافه کنید و تفت دهید. سپس پودر دارچین و هل را به‌ترتیب به مواد اضافه کرده تا کاملاً عطر هل و دارچین به خورد مواد برود. بعد از حدوداً ۲ الی ۳دقیقه تابه را از روی حرارت برداشته و همچنان به تفت دادن ادامه دهید تا مواد به‌دلیل داغ بودن تابه نسوزد.

۳- در طرفی دیگر هسته خرماها را درآورده و داخل آن مغز گردو قرار دهید. در ظرف موردنظر خرما را با فاصله چیده و حالا مواد خنک شده رنگینک را روی آن بریزید تا کاملاً روی خرماها پوشیده شوند.

۴- بعد از ۲ ساعت استراحت رنگینک در یخچال، حالا نوبت تزئین آن با پودرهایی که گفتیم می‌رسد.

کد خبر 649894

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha