به گزارش همشهری آنلاین، سینه مرغ آبدار و خوش طعم با پنیر و سس گوجه فرنگی تازه، همراه با اسپاگتی، نان سیر و یک سالاد ساده میتواند یک غذای خوشمزه برای وعده ناهار یا شام باشد. مواد اولیهاش به نظر زیاد میرسد، اما پختش ساده است. برای پخت این غذای خوشمزه به مقداری مواد اولیه، یک فر و علاقه به آشپزی نیاز دارید:
مواد لازم برای تهیه مرغ و پنیر ساده با اسپاگتی
۴ تکه سینه مرغ
یک عدد تخم مرغ بزرگ
نصف لیوان شیر
یک فنجان آرد نان
۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۸ برش پنیر موزارلای ورقهای
یک شیشه سس پاستای آماده
نصف فنجان پنیر پارمسان رندهشده
۳۰۰ گرم پاستا
طرز تهیه و دستور پخت مرغ و پنیر ساده با اسپاگتی
۱- داخل ظرف فر را به آرامی چرب کنید و فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد داغ کنید.
۲- سینههای مرغ را داخل یک کیسه پلاستیکی بگذارید و آنها را بکوبید تا کمی نازکتر شوند.
۳- در یک کاسه کوچک شیر و تخم مرغ را هم بزنید.
۴- آرد نان را در یک کاسه کمی پهن بریزید.
۵- تکههای مرغ صاف شده را در مخلوط شیر و تخم مرغ بخوابانید و بعد در آرد نان بغلتانید.
۶- در یک تابه بزرگ مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. مراقب باشید که آن را نسوزانید، چون روغن زیتون خیلی زود میسوزد.
۷- هر دو طرف مرغها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود. ۳ تا ۴ دقیقه برای هر طرف کافی است.
۸- یکسوم سس پاستا را در ظرف فر که آماده شده، بریزید. مرغها را روی آن بگذارید و ۷ ورق مازارلا را روی مرغها بچینید.
۹- باقیمانده سس پاستا را روی مرغ و پنیر بریزید. پنیر پارمسان رندهشده را روی آنها بپاشید و تکه باقیمانده مازارلا را هم روی آن بگذارید. برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بگذارید در فر باشد.
۱۰- در حالی که مرغها میپزند اسپاگتیها را در آب جوشی که به آن نمک زدهاید، بریزید و صبر کنید تا بپزد.
۱۱- مرغ را با اسپاگتی و سالاد سرو کنید و لذت ببرید.