به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر فوری، سوپ، یکی از محبوبترین و لذیذترین غذاهایی است که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، گوشت و... تهیه میشود. سوپ که در بیشتر مهمانیها و مجالس به عنوان پیش غذا سرو میشود و به دلیل داشتن مواد مغذی و ویتامینها غذای خوبی برای کودکان محسوب میشود. برخی از افراد در پخت سوپ خبره و زبانزد هستند و سوپهای خوشمزه و لذیذ میپزند، اگر شما هم از دوستداران این غذا هستید، در این بخش، فوت کوزهگری این آشپزان توانا را آوردهایم، برای لذیذتر شدن سوپ از روشهای زیر استفاده کنید.
استفاده از مواد اولیه تازه
یکی از اصلیترین رازهای خوشمزه شدن سوپ این است که باید از مواد غذایی تازه برای آن استفاده نمایید. سبزی و صیفیجات منجمد طعم خوب سوپ شما را از بین میبرد پس اگر میخواهید سوپی خوشمزه بپزید، همیشه از سبزیجات و صیفیجات تازه استفاده کنید.
افزودن مرغ یا گوشت
برای گرفتن بوی مرغ یا گوشت، سیر و پیاز شسته را درسته در قابلمه بریزید و در آخر پخت یا از قابلمه خارج کنید و یا کاملا له کنید و دوباره به قابلمه برگردانید.
افزودن عصاره یا آب قلم
برای خوش طعم و عطر شدن سوپتان از عصاره مرغ و عصاره گوشت استفاده نمایید. توجه کنید عصارهها مقداری نمک دارند پس بعد از افزودن عصاره از ریختن نمک بدون چشیدن سوپ خودداری نمایید. اگر خودتان در خانه آب گوشت یا قلم دارید میتوانید آن را صاف کرده و چربی اضافی آن را بگیرید و به سوپ کنید.
افزودن آب کمتر به سوپ
سوپهای غلیظ معمولا از سوپهای خیلی رقیق خوشمزهتر هستند پس آب سوپ باید متعادل باشد. برای غلیظ کردن سوپ میتوانید دو قاشق چای خوری آرد را در کمی آب سرد کامل حل کنید و سپس در سوپ بریزید تا گوله نشود.
استفاده از آب لیموی تازه
اگر میخواهید سوپتان طعم و عطر بینظیری بگیرد، در اواخر پخت سوپ به آن کمی آبلیمو بیفزایید. شما میتوانید سوپ جو را با برشهای تازه لیمو ترش سرو کنید.
استفاده از کره و روغن
برای خوشمزه شدن سوپ میتوانید کمی کره یا روغن در سوپ بریزید اما سوپ نباید خیلی چرب باشد. اگر سوپ شما به هر دلیلی چرب شد اجازه دهید در یخچال کمی خنک شود تا راحتتر بتوانید چربی اضافی را از روی آن بردارید.
گذاشتن سوپ داخل یخچال
برای اینکه سوپ شما جا افتادهتر و خوشمزهتر شود، شب قبل از مهمانی سوپ را بپزید و سوپ آماده را داخل یخچال قرار دهید و فردا فقط سوپ را گرم کنید تا یک سوپ خوشمزه داشته باشید.
اضافه کردن شیر و خامه
سوپهای خامه و شیر بسیار خوشمزه هستند زیرا شیر و خامه سوپ را چرب و غلیظ میکنند، اگر این نوع سوپها را دوست دارید چند نکته را در پخت سوپ رعایت نمایید. برای پخت سوپ با شیر، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود. برای اینکه خامه نبرد ابتدا خامه را با ۳ قاشق آب لیمو ترش یا سرکه مخلوط کنید و اجازه بدهید کمی در یخچال بماند. سپس سوپ داغ را به تدریج و به آرامی به خامه اضافه کنید.
افزودن سبزیجات در اواخر پخت
برای اینکه عطر و طعم سبزیجات حفظ شود، بهتر است سبزیجاتی مانند جعفری را در اواخر پخت بیافزایید. سبزیجات سفتتر را زودتر اضافه کنید.
زمان پخت سوپ
اگر میخواهید سوپ شما خوشمزهتر و غلیظتر شود، حتما زمان پخت را بیشتر نمایید و اجازه دهید سوپتان با شعله و حرارت ملایم بپزد. اگر از جو یا گندم در سوپ استفاده میکنید بهتر از چند ساعتی از قبل آنها در آب بخیسانید.
استفاده از ادویه
ادویه و نمک سوپ باید متعادل باشد. نمک، زردچوبه، فلفل از مهمترین ادویههای سوپ هستند. اگر میخواهید سوپ مرغ را با طعم گیاهی بیشتری میل کنید، جعفری و ریحان عالی هستند زیرا به خوبی سوپ را مزه دار میکنند و طعم کلاسیکتری به سوپ می دهند.
پوره کردن سوپ
برخی افراد سوپی را خوشمزه و جا افتاده میدانند که مواد داخل آن کمتر مشخص بوده و به شکل پوره باشد. برای غلیظتر شدن سوپ میتوانید کمی از مواد سوپ را بعد از آماده شدن در غذا ساز ریخته و کاملا پوره کنید.
تفت دادن رب
اگر در تهیه سوپتان رب به کار میرود، برای اینکه طعم سوپ شما عالی و بینظیر شود، قبل از اضافه کردن رب گوجه فرنگی به سوپ آن را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.