همشهری -سعیده مرادی: این دسته از ساندویچها نه تنها انواع مختلف دارند، بلکه روشهای آماده سازی آنها نیز متفاوت است. در ادامه با طرز تهیه تعدادی از این فست فودهای دوست داشتنی آشنا میشویم.
ساندویچ سرد مرغ و سبزیجات
تعدادنفرات : ۲ نفر
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه
مناسب: همه رده های سنی
مواد لازم:
سینه مرغ: ۲۴۰ گرم
مایونز: ۴ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: یکدوم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
اسفناج خرد شده: ۲ پیمانه (۶۰ گرم)
هویج رنده شده: ۲ عدد
نان لواش: ۲ عدد
روش تهیه:
۱: سینه مرغ را پخته و سپس آنرا خرد کنید.
۲: مرغ را داخل یک کاسه متوسط ریخته ودر ادامه سس مایونز، خردل و سرکه را به آن بیفزایید. مواد را با هم مخلوط کنید. در آخر کمی فلفل قرمز داخل مواد بریزید.
۳: بعد اسفناج را کمی تفت داده و بخار پز کنید.
۴: نان لواش را روی میز پهن کرده و اسفناج و هویج را وسط آن قرار دهید. مخلوط مرغ را روی آنها بریزید. در ادامه نان را رول کنید و آنرا با چاقو از وسط برش دهید و برای مدت یک شب داخل یخچال بگذارید.
نکته: برای تفت دادن اسفناج نیازی به روغن نیست و فقط در حدی باشد که اسفناج نرم شود.
ساندویچ پنیر و پیاز خشک شده
تعدادنفرات: ۶ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: نیم ساعت
مناسب: بزرگسالان
مواد لازم:
پنیر خامهای: ۲۸۰ گرم
فلفل دلمهای رندهشده: ۱۱۰ گرم
سس مایونز و پودر تازه فلفل سیاه: یکچهارم پیمانه
نان تست سفید: ۲۰ عدد
نان تست جو: ۲۰ عدد
پیاز خشک شده: یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی و زیتون بدون هسته: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱: ابتدا پنیر خامهای، سس مایونز، فلفل و پیاز را با هم مخلوط کنید.
۲: نیمی از مخلوط بهدست آمده را به شکل لایهای یکدست روی نیمی از برشهای نان تست معمولی پخش کرده و باقیمانده برش نان را بر روی آن قرار دهید.
۳: باقیمانده مواد را بر روی نیمی از برشهای نان تستهای جو ریخته و برش دوم نان را بر روی ساندویچ بگذارید.
۴: با یک چاقوی دندانهدار ساندویچها را برشزده و هر کدام را به ۴ قسمت چهار گوش تقسیم کنید. در نهایت در ظرف مناسب بچینید و روی آن گوجه و زیتون بگذارید.
نکته:
در تهیه این ساندویچ میتوانید مایونز را با خامه نیز جایگزین کنید. همچنین برای زیبایی و طعم بهتر میتوان از برگهای ریحان نیز در این ساندویچ استفاده کرد.