سه‌شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
۰ نفر

دویماج یک خوراک سنتی است که در شهرهای مختلف کشور مثل قزوین و تبریز با شیوه‌های خاص آماده می‌شود. این خوراک مواد اولیه ساده‌ای دارد و برای روزهای گرم تابستان، سبک و مقوی است.

دویماج

همشهری آنلاین: اگر شما هم به امتحان کردن طعم خوراکی‌های محلی و سنتی علاقه دارید، دست به کار شوید و در خانه دویماج قزوینی درست کنید.

نام غذا: دویماج

تعداد نفرات: ۴ نفر

مدت زمان آماده‌سازی‌: نیم ساعت

مدت زمان پخت: نیم ساعت

مناسب: کودکان و بزرگسالان

مواد لازم:

سبزی خوردن: ۵۰۰ گرم

پنیر: ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ شده: ۴ قاشق غذا خوری

نان لواش خشک و خردشده: به مقدار لازم

گوجه فرنگی خردشده: یک عدد

خیار خردشده: ۲ عدد

گردو خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

کشمش: ۲ قاشق غذاخوری

پیازچه و تربچه خردشده: نصف لیوان

پیاز خام خردشده: یک عدد

دستور تهیه:

۱. نان لواش را خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. مقداری آب سرد روی آن بپاشید به حدی که فقط نان نرم شود و آبی داخل کاسه نماند.

۲. گوجه، خیار، سبزی و بقیه مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید. پنیر را هم له و به مواد اضافه کنید. در مرحله آخر پیازهای سرخ شده را بریزید.

۳. مخلوط مواد را در همان ظرف نانی که نم‌دار کرده بودید بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

۴. غذا را برای مدت کوتاهی داخل یخچال بگذارید که طعم مواد به خورد یکدیگر برود و مزه‌دار شود. می‌توانید مواد را به شکل گلوله‌های هم‌اندازه دربیاورید و در ظرف بچینید.

نکته: در کنار این غذا معمولا از هندوانه استفاده می‌شود تا خنک‌تر شود.

کد خبر 870408
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha