همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و لپه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۲ ساعت
برای: ۲ نفر
مواد لازم:
هویج: ۴ عدد
پیاز: ۲ عدد
لپه:یک پیمانه
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
آلو بخارا:۵ عدد
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزانلازم
روش تهیه:
۱: در ابتدا لپه را خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
۲: سپس هویج را که به صورت نگینی خرد کردهاید به مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد.
۳: حالا رب گوجه فرنگی را به مواد کرده و سرخ کنید.
۴: لپه را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آلوهای بخارا به همراه نمک و زعفران به مواد اضافه کنید. بعد آب خورشت را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۲ ساعت خوب بپزد.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید در این خورشت از گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.