خورشت کدوحلوایی با غوره از انواع خورشت‌های فصلی ویژه پاییز است که طرفداران خاص خود را دارد. افرادی که به دنبال غذاهایی با طعم متفاوت هستند، می‌توانند این غذا که خاصیت زیادی هم دارد را بپزند و خوردن غذایی خوشمزه با کدو تبل را تجربه کنند.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه این خورشت پاییزی را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: یک ساعت

مدت زمان پخت: ۴ ساعت

تعداد: برای ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم

کدو حلوایی: ۸ تکه متوسط

غوره پاک شده: ۴ قاشق غذاخوری

آبغوره: ۴ قاشق غذاخوری

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

نمک، چب دارچین و زردچوبه: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: یک عدد

روش تهیه:

۱: در ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید، داخل تابه ریخته و همراه با زردچوبه در روغن سرخ کنید تا خامی آنها گرفته شود.

۲: بعد گوشت را به پیاز اضافه کرده و آن را تفت دهید. وقتی گوشت کمی سرخ شد، مقداری آب ولرم داخل قابلمه ریخته و تکه‌ای چوب دارچین به آن بیفزایید و حدود ۳ ساعت بگذارید تا بپزد.

۳: در ادامه تکه‌های کدو حلوایی که از قبل سرخ شده‌اند را همراه با غوره، آبغوره، شکر و نمک داخل خورشت بریزید.

۴: در انتها، رب گوجه فرنگی را داخل تابه‌ای تفت داده و یک ربع آخر پخت غذا به خورشت بیفزایید.

نکته:

در تهیه این خورشت می‌توانید از مرغ هم استفاده کنید. همچنین اگر تمایل دارید ترشی خورشت بیشتر شود، آلو هم به آن بیفزایید.

منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها