همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه این خورشت پاییزی را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: یک ساعت
مدت زمان پخت: ۴ ساعت
تعداد: برای ۴ نفر
مواد لازم:
گوشت گوساله: ۲۰۰ گرم
کدو حلوایی: ۸ تکه متوسط
غوره پاک شده: ۴ قاشق غذاخوری
آبغوره: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، چب دارچین و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد
روش تهیه:
۱: در ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید، داخل تابه ریخته و همراه با زردچوبه در روغن سرخ کنید تا خامی آنها گرفته شود.
۲: بعد گوشت را به پیاز اضافه کرده و آن را تفت دهید. وقتی گوشت کمی سرخ شد، مقداری آب ولرم داخل قابلمه ریخته و تکهای چوب دارچین به آن بیفزایید و حدود ۳ ساعت بگذارید تا بپزد.
۳: در ادامه تکههای کدو حلوایی که از قبل سرخ شدهاند را همراه با غوره، آبغوره، شکر و نمک داخل خورشت بریزید.
۴: در انتها، رب گوجه فرنگی را داخل تابهای تفت داده و یک ربع آخر پخت غذا به خورشت بیفزایید.
نکته:
در تهیه این خورشت میتوانید از مرغ هم استفاده کنید. همچنین اگر تمایل دارید ترشی خورشت بیشتر شود، آلو هم به آن بیفزایید.