تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۱

همشهری آنلاین: شما می توانید به راحتی در خانه کیک هویج را با رویه پنیر خامه‌ای و گردو تهیه کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 35 دقیقه، به اضافه 5 دقیقه برای سرد شدن

مقدار تهیه: یک کیک به قطر 18 سانتی متری که به 8 تکه تقسیم می شود.

مواد لازم:

150 گرم                                            آرد
یک قاشق چایخوری                              جوش شیرین 
یک قاشق چایخوری                              بکینگ پودر
یک قاشق چایخوری                               دارچین
150 گرم                                            شکر
250 گرم                                            هویج درشت رنده شده
100 گرم                                            مغز گردو خرد شده
150 میلی گرم                                    روغن ذرت 
2 عدد                                               تخم مرغ هم زده
یک قاشق چایخوری                               وانیل

برای رویه کیک

50 گرم                                              کره
75 گرم                                              پنیر خامه ای پرچرب
2/1 قاشق چایخوری                              وانیل
100 گرم                                            خاکه قند
یک قاشق چایخوری                               گردو خرد شده

طرز تهیه:

1- فر را روی درجه 180 سانتی گراد یا 4 گاز، از پیش حرارت دهید. یک قالب کیک گرد به قطر 18 سانتی متر تهیه کرده و آن را چرب کنید.

2- در ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و دارچین را با هم الک کنید، سپس شکر، مغزگردوها و هویج‌ها را به مخلوط اضافه کنید. 

3- روغن ذرت، تخم مرغ های هم زده و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن را خوب هم زنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

4- مایه کیک را درون قالب بریزید و آن را در وسط فر به مدت 30 تا 35 دقیقه حرارت دهید و صبر کنید تا پف کرده و سفت شود. اکنون آن را از فر درآورید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود

برای رویه کیک

کره را آنقدر هم زنید تا روان شود سپس پنیر خامه ای و وانیل را به آن اضافه کرده و هم زنید. اکنون خاکه قند را به آرامی به ترکیب اضافه کنید و هم زنید.

رویه آماده شده را روی کیک پخش کنید و تکه های گردو را روی آن بچینید.

کیک را به چند تکه تقسیم و میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها