اگر به فکر درست کردن پلویی خوشمزه برای وعده‌های غذایی خود هستید، توصیه ما به شما درست کردن انارپلو با گردو است. غذایی لذیذ که ویژه پاییز بوده و پخت و تجربه چشیدن طعم دلپذیر آن خالی از لطف نیست.

همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه انر پلو با گردو را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

مدت زمان پخت: ۴۰ دقیقه

تعداد نفرات: برای ۲ نفر

مواد لازم:

دانه انار: یک پیمانه

گردو پودر شده: نصف پیمانه

زعفران: به میزان لازم

زرشک: به میزان لازم

شوید خشک: ۲ قاشق غذاخوری

برنج : ۳ پیمانه

سیر: یک حبه

روش تهیه:

۱: در ابتدا برنجی را که از قبل خیس کرده‌اید، آبکش کنید.

۲: حالا سیر له شده را داخل روغن تفت دهید و گردوی پودر شده را هم به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. سپس به آن آب اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا گردو خوب بپزد و روغن بیندازد.

۳: بعد از اینکه گردوها روغن انداختند، زعفران را به آن بیفزایید و صبر کنید تا آب تابه کم شود. حالا زرشک و دانه‌های انار را داخل تابه ریخته و در حدی روی شعله بگذارید که رنگ‌شان تغییر کند.

۴: در انتها برنج آبکش شده را در چند مرحله داخل قابلمه ریخته و لابه‌لای آن از مواد بریزید. شوید را هم به همراه مواد روی برنج بریزید. بعد پلو را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا دم بکشد.

نکته:

در تهیه این غذا اگر انارها ترش بودند، می‌توانید از شکر برای ملس کردن طعم آن استفاده کنید. شیرین یا تش بودن این پلو بستگی سلیقه افراد دارد.

منبع: روزنامه همشهری