همشهری - سعیده مرادی: فاطمه باقری مدرس و کارشناس آشپزی روش پخت انارپلو با انواع گوشت را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: ۴۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۴۵ دقیقه
تعداد نفرات: برای ۴ نفر
مواد لازم:
برنج: ۴ پیمانه
انار دانه شده: یک پیمانه
سینه مرغ: ۷۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
پودر تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
گشنیز تازه و ساطوری شده: یک پیمانه
زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
خلال پسته: ۲۰ گرم
خلال بادام: ۲۰ گرم
کشمش: ۳۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: به میزان لازم
روش تهیه:
۱: در ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز را خوب بپزید و بعد از پخت ریش ریش یا به قطعات کوچک تقسیم کنید. در این فاصله کشمش، خلال پسته و بادام را چند دقیقه در آب خیس کنید.
۲: در این حین یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و در مقدار کره تفت دهید تا سبک شود. حالا تکههای سینه مرغ را به پیاز بیفزایید، بعد از حدود یک دقیقه گشنیز ریز خرد شده، فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز، زعفران را هم افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. در دقایق پایانی دانههای انار را داخل تابه ریخته و مواد را هم بزنید.
۳: برنج را آبکش کنید. برنج و مواد را به صروت لایه لایه داخل قابلمه ریخته و پلو را دم بگذارید.
۴: خلال پسته، خلال بادام و کشمش را به طور جداگانه در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید و هنگام سرو لو روی آن بریزید.
نکته:
استفاده از کشمش در تهیه این غذا اختیاری است و میتوان زرشک را بسته به سلیقه و علاقه نیز جایگزین آن کرد.