زمان تهیه: 30 دقیقه به علاوه زمان خیس خوردن
زمان پخت: یک ساعت و بیست دقیقه
مواد لازم برای 8 تکه:
نارگیل خشک شده 100 گرم
شکلات خرد شده 100 گرم
کمپوت مخلوط میوه 100 گرم
پوست لیمو یک قاشق چایخوری
پوست پرتقال کاملا خرد شده 2 قاشق چایخوری
شیر 10 قاشق چایخوری
کره 150گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ هم زده 3 عدد
آرد الک شده 175 گرم
گیلاس شکر زده 85 گرم
کشمش 225 گرم
طرز تهیه:
1- نارگیل، پوست میوه ها، میوه ها و شیر را در ظرفی ریخته، به مدت یک ساعت و اگر مخلوط کاملا نرمی میخواهید تا دو ساعت، خیس کنید.
2- فر را روی درجه 180 سانتی گراد یا 2 گاز تنظیم کنید. یک قالب بیست سانتی متری را چرب کنید.
3- کره و شکر را با یکدیگر آنقدرهم زنید تا مخلوط نرم و پف کرده ای به دست آید.
4- ابتدا تخم مرغ ها و سپس کمی بعد آرد را به مخلوط اضافه کنید.
5- مواد حاصله را با مخلوط نارگیل خیس خورده ترکیب کنید.
6- گیلاسها و کشمش ها را به مخلوط اضافه کنید.
7- با قاشق مخلوط را درون قالب بریزید و به مدت یک ساعت و بیست دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و روی آن سفت و طلایی رنگ شود آن را حرارت دهید.
8- تا 5 دقیقه صبر کنید، خنک شود، سپس کیک را درظرف مورد نظر برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود.
9- کیک را درظرف دربسته نگه داری کنید.