همشهری آنلاین: شما می توانید در مدت 20 دقیقه این خوراک سریع و آسان را تهیه کنید.

زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای یک نفر

فیله مرغ تخت شده /  یک عدد
کره نرم شده / یک بسته متوسط
پیازچه خرد شده  / 4 عدد
آب مرغ / 500 میلی‌گرم
قارچ خرد شده/  5 عدد متوسط

طرز تهیه: 

1- کره و نیمی از پیازچه‌های خرد شده را با هم مخلوط کنید.

2- در ظرفی، قارچ‌ها را با باقی‌مانده پیازچه‌ها سرخ کرده، آب مرغ را به آن اضافه کنید و با حرارت کم آن‌ها را بپزید، سپس مقداری چاشنی به آن اضافه کنید.

3- در ظرفی دیگر، هر طرف مرغ  را در پیازچه‌های آغشته به کره، حدود 8 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته و سرخ شوند.

4- مواد فوق را با هم مخلوط کرده، با سس میل کنید.

برچسب‌ها