همشهری آنلاین: عطر و طعم زنجبیل داخل کیک، خوشمزگی خاصی به آن داده است، حتما آن را امتحان کنید.

زمان تهیه: 20 دقیقه بعلاوه 24- 8 ساعت برای سرد شدن

مواد لازم برای 6 نفر:

برای پایه بیسکویت

بیسکویت دیجستیو خرد شده                             75 گرم
بیسکویت زنجبیلی خرد شده                              75 گرم
کره ذوب شده                                               75 گرم

برای پر کردن:

شکلات سفید که به تکه‌های                                                                         کوچک تقسیم شده باشد             600- 400 گرم
کره                                         65 گرم
وانیل                                       نصف قاشق چایخوری
پنیر خامه‌ای                              500 گرم
شکر                                       50 گرم
خامه زده                                 4/3 پیمانه
شاتوت                                    یک سبد کوچک به علاوه چند عدد بیشتر برای تزیین

طرز تهیه:

1- برای پایه بیسکویت: بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده، درون قالب 23 سانتیمتری بریزید و آن‌ها را به سمت ته فشار دهید.

2- برای پر کردن: وانیل، شکلات و کره را در ظرف ضد حرارت بریزید و آن را روی قابلمه آب   در حال جوش قرار دهید تا ذوب شوند سپس بگذارید کمی خنک شوند.

3- در ظرفی دیگر، پنیر خامه‌ای، شکر و خامه را با هم مخلوط کنید و آنقدر هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

4-  مخلوط شکلات ذوب شده را درون مخلوط خامه بریزید و بعد شاتوت ها را به مخلوط اضافه کنید، مواظب باشید آب آن‌ها را داخل مخلوط نریزید.

5- با قاشق از مخلوط، روی بیسکویت پایه بریزید و به مدت 24- 8 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

6- برای مصرف: از درون قالب درآورده، روی آن را با باقی‌مانده شاتوت‌ها تزیین کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها