همشهری آنلاین - شهره فرجی: این خوراک خوشمزه، متنوع و پرخاصیت را در عرض بیست دقیقه تهیه و میل کنید.

ارزش غذایی

کالری: 192

چربی: 17 گرم

پروتئین: 6 گرم

فیبر: 7/1 گرم

مواد لازم برای 4 نفر:

گل کلم / یک عدد

سیر پوست کنده و
 درشت خرد شده / 3- 2 حبه

لیمو ترش / یک عدد

روغن زیتون / به مقدار لازم

نمک و فلفل / به مقدار لازم

پنیر پارمیسان / به مقدار لازم 

طرز تهیه:

1- فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید.

2- گل‌های گل کلم را از هم جدا کنید و دریک  ظرف نسوز، در فر قرار دهید.

3- سیر را به گل کلم اضافه کنید و روی آن روغن زیتون و آب لیمو بریزید.

4- روی مواد فوق، نمک و فلفل بپاشید.

5- ظرف را بدون درپوش، درون فر داغ شده، قرار دهید و آن را 20- 15 دقیقه یا تا زمانی که سر گل کلم‌ها قهوه‌ای شود حرارت دهید.

6- برای اینکه ببنید تا چه حد پخته و نرم شده از یک چنگال استفاده کنید.

7- پس از اینکه کاملا پخته شد، آن را از فر خارج کرده، روی آن پنیر پارمیسان بریزید و میل کنید. 

برچسب‌ها