تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۶

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این کیک خوشمزه را که ماده اصلی آن، ‌آب انار است مخصوص شب یلدا تهیه و میل کنید.

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

مقدار تهیه: 16 برش مربع شکل 6 سانتی‌متری

مواد لازم:

آرد مخصوص کیک: یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد

شکر: 4/3 پیمانه

آب انار: یک پیمانه

پودر قند : مقداری برای روی کیک

طرز تهیه:

1- فر را روی 350 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید.

2-  یک فویل نچسب را درون کیک‌پزی به ابعاد 20 سانتی‌متر قرار دهید.

3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

4- در ظرف بزرگی تخم‌مرغ را آنقدر هم بزنید تا کف کند. ابتدا 4/1 شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس4/1 بعدی و در نهایت 4/1 آخر را اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند.

5- بتدریج مخلوط تخم‌مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم زنید.

6- مخلوط را درون کیک‌پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت 40-35 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه‌ای رنگ شود آن را حرارت دهید. سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.

7- روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها