سه‌شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۰۷:۱۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: طرز تهیه این دسر راحت بوده و می‌توانید آن را برای مراسم رسمی تهیه کنید.

آشنایی با روش تهیه یک دسر فرانسوی

مواد لازم:

كاكائو : یك قاشق مربا خوری سرپر

شیر: یك لیوان

پودر قند: یك قاشق غذا خوری سر پر

زرده تخم مرغ: چهار عدد

خامه: 200 (دویست)گرم

شكر: 1/2 پیمانه(نصف پیمانه)

ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)

طرز تهیه:

ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه كم شروع كرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شكر را اضافه می‌كنیم تا كرم رنگ شود.

بعد در ظرف دیگری خامه را با خاك قند می‌زنیم. سپس كاكائو را در شیر حل می‌كنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه می‌كنیم و هم می‌زنیم.

سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه‌های ژلاتین را كه قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل كرده‌ایم اضافه می‌كنیم و ته قالب را با كره چرب می‌كنیم و همه مواد بالا را كه با هم زده‌ایم داخل قالب می‌ریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا ببندد.(به مدت یك ساعت و نیم)

  منبع: ashpazirani.wordpress.com

کد خبر 265215

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha