دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۹
۰ نفر

همشهری آنلاین: اگر مغز آجیل دوست دارید، گردوی خرد شده چاشنی خوبی برای این شیرینی نوروزی است.

شیرینی پرتقالی با تکه‌های میوه

آماده‌سازی: 15 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مواد اولیه:

آرد: 2 و نیم فنجان

آب پرتقال (تازه): 2 قاشق سوپ‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

پوست پرتقال (رنده شده): يك قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: يك عدد

شکر قهوه‌ای: يك فنجان

شکر: يك فنجان

کره (نرم شده): يك فنجان

شکلات سفید (چیپسی): يك فنجان

زغال‌اخته (خشک شده(جایگزین آلبالو یا گیلاس یا کشمش)):يك فنجان

روش تهيه:

1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی‌گراد) از قبل گرم کنید. دو سینی شیرینی پزی بزرگ را چرب کنید یا روی آن کاغذ پوستی بگذارید.

2. کره و شکر‌ها را در کاسه یک همزن دستی با هم بزنید تا خامه‌ای شود. تخم مرغ، پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را بریزید و هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را بریزید و هم بزنید و سپس زغال‌اخته و تکه‌های شکلات را اضافه کنید.

3. با یک ملاقه متوسط خمیر را در سینی‌های آماده شده بکشید. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا لبه‌های شیرینی‌ها طلایی شود و وسطش هنوز نرم باشد. بگذارید 5 دقیقه در ظرف خنک شود و سپس روی توری بگذارید.

نکته:
می‌توانید به جای زغال‌اخته از آلبالو ،گیلاس یا کشمش خشک شده هم استفاده کنید.

شیرینی پرتقالی با تکه‌های میوه

alaskafromscratch.com

کد خبر 288695

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha