کیک لبو از انواع کیک‌های خوشمزه و با طعم متفاوت است که در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه کیک لبو آشنا کنیم.

کیک لبو

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آرگا، اغلب کدبانوهای ایرانی به پخت شیرینی و کیک در منزل علاقه‌مند هستند؛ کیک‌ها را می‌توانید با انواع طعم‌ها و روش‌های مختلف در منزل بپزید که کیک لبو یکی از متفاوت‌ترین کیک‌ها است. در طرز تهیه کیک لبو از مواد ساده‌ای نظیر تخم‌مرغ و شکر و روغن و وانیل و بیکینگ پودر و لبوی پخته و آب لبو استفاده می‌شود.

کیک لبو و کیک مخملی و کیک انار از انواع کیک‌های خوش طعم و مناسبی هستند که بهتر است این نوع کیک‌ها را برای مهمانی‌های مختلف خود تهیه کنید و پذیرایی با شکوهی را از مهمان‌هایتان با این نوع کیک‌ها داشته باشید.

مواد لازم

آرد: یک لیوان

تخم مرغ: دو عدد

شکر: نصف لیوان

وانیل: نوک قاشق چایخوری

روغن: نصف لیوان

بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

لبوی پخته شده و رنده شده: نصف لیوان

آب لبوی پخته شده: نصف لیوان

طرز تهیه کیک لبو در منزل

در مرحله اول دستور پخت کیک لبو ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود.

تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشکنید سپس شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید. سپس روغن را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و مخلوط این مواد را آنقدر هم بزنید تا کرم رنگ شوند.

سپس آب لبو را به مایع کیک اضافه کنید و با کمک همزن مایع کیک را هم بزنید تا همه مواد کیک با یکدیگر مخلوط شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه کیک لبو بیکینگ پودر و آرد را سه بار الک کنید و به صورت آرام آرام مخلوط آرد را به مایع کیک اضافه کنید و در حدی مایع کیک را هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند سپس لبوی رنده شده را به مخلوط مواد کیک اضافه کنید و با کمک همزن دوباره مایع کیک را به مدت ۵ ثانیه هم بزنید.

سپس در ته قالب فر کاغذ روغنی پهن کنید و مایع کیک را در قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

می‌توانید کیک لبو را بدون فر نیز بپزید توجه داشته باشید که برای پخت این کیک بدون فر بعد از اینکه مایع کیک را آماده کردید ته و اطراف کیک پز و یا قابلمه مناسبی را چرب کنید سپس مایع کیک را در کیک پز و یا قابلمه بریزید و کیک پز و یا قابلمه را روی شعله ملایم گاز به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.

روش تهیه روکش کیک لبو

مواد لازم

شکر: یک فنجان

نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری

آب لبو: ۱ فنجان

آب: به میزان لازم

طرز تهیه روکش کیک

در مرحله آخر باید روکش کیک را تهیه کنید برای تهیه روکش کیک لبو ابتدا شکر و نشاسته را در ظرف مناسبی در مقداری آب حل کنید سپس آب لبو را به مخلوط شکر و نشاسته حل شده اضافه کنید و ظرف را روی حرارت گاز با شعله کم قرار دهید و مخلوط این مواد را به صورت مرتب هم بزنید بعد از اینکه مخلوط روکش کیک غلیظ شد ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم بدست آمده از مخلوط این مواد را روی همه سطح کیک بریزید و با لبوی پخته شده و رنده شده و پودر نارگیل کیک لبو را تزیین کنید.

آموزش دوم تهیه کیک لبو با طعم لیمو

کیک لبو از انواع کیک شب یلدا می‌باشد که می‌توانید برای ایجاد تنوع بر روی سفره شب یلدا این کیک عالی با طعم و رنگ متفاوت را تهیه نمایید تا شب نشینی زیبای را در این شب کنار خانواده داشته باشید و از سرو این کیک بی نهایت لذت ببرید.

مواد لازم

لبوی تازه: ۲۵۰ گرم(۳ عدد کوچک)

آرد معمولی: ۳۰۰ گرم (۲ پیمانه)

تخم مرغ: ۴ عدد

پودر شکر: ۱ پیمانه

رنده پوست لیمو: ۳ قاشق چایخوری

کره نرم شده: ۲۵۰ گرم

کشمش بی دانه: ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه و دستور پخت کیک لبو

در ابتدا لبوها را خوب بشویید و پس از گرفتن پوست لبوها، آن ها را رنده کنید.

داخل ظرفی کره و شکر را مخلوط کنید و با هم زن کاملا ترکیب کنید.

سپس پوست لیمو را رنده کنید و به مواد بیفزایید و هم بزنید.

در مرحله بعدی باید یکی‌یکی تخم مرغ‌ها را بشکنید و به مواد اضافه نمایید و کاملا مخلوط کنید تا مواد یکدستی حاصل آید.

اکنون نوبت افزودن لبوهای رنده شده و کشمش‌های بدون هسته است که باید مواد را خوب با هم ترکیب کنید.

بیکینگ پودر و آرد الک شده را نیز به مواد بیفزایید و هم بزنید تا مایه خمیری یکدستی به دست آید.

در مرحله آخر قالب را چرب کنید، مایه را درون قالب بریزد و در داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید تا کیک بپزد. مدت پخت کیک یک ساعت است.

کد خبر 646697

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha